intro:

Als student behoor je tot de generatie van de toekomst. Je kunt met een frisse blik kijken naar thema's die belangrijk zijn voor een organisatie. Samen met medestudenten van verschillende studies vorm je een adviesraad die meedenkt over strategische kwesties. Deze Raad van Toekomst is een sparringpartner op hoog niveau: aan de bestuurstafel. Word jij graag uitgedaagd om op een andere manier te kijken naar diverse vraagstukken of processen? Wil jij meedenken over de toekomst van organisaties en tegelijkertijd bouwen aan die van jezelf?

organisatie:

Organisaties zijn zich voortdurend aan het voorbereiden op de toekomst. Waarom zouden ze de toekomst dan niet in huis halen? Raad van Toekomst gelooft dat organisaties en studenten meer en beter van elkaar kunnen leren. Raad van Toekomst selecteert en traint (eigen)wijze studenten met een kritische blik, die als een denktank worden gekoppeld aan de top van organisaties. Deze Raad van Toekomst daagt het management uit om op een andere manier te kijken naar de organisatie, de markt en de maatschappij. Het kantoor van Raad van Toekomst is gevestigd in Nijmegen.

gevraagd:

Ben je een masterstudent of derde- of vierdejaars bachelorstudent? Ben je creatief en een kritische denker? Meld je dan aan! Universiteit en hbo: iedere studie is welkom. Belangrijker vinden wij jouw motivatie. Wij vragen:

  • Beschikbaarheid van minimaal 8-16 uur per kwartaal
  • Commitment voor periode van minimaal 12 maanden
  • Deelname aan het opleidingsprogramma
  • Bereidheid tot deelname aan intervisiebijeenkomsten

geboden:

Als je bent geselecteerd voor een Raad van Toekomst, word je gevraagd om deel te nemen aan het opleidingsprogramma. Samen met de andere drie raadsleden word je daarin getraind om het maximale uit jullie team te halen. Daarnaast kun je kosteloos deelnemen aan workshops om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Als Raad krijg je een coach toegewezen. Met deze coach kun je altijd sparren over de onderwerpen die op tafel liggen, of om feedback vragen. Eens per kwartaal wordt er een intervisiebijeenkomst georganiseerd, zodat je ervaringen met leden van andere Raden van Toekomst kunt delen.

De beloning voor je inzet bestaat dus vooral uit persoonlijke groei. Er is geen financiële beloning.

reageren:

Kijk voor meer informatie op Raad van Toekomst. Lijkt het je wat? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Of neem voor vragen contact op met Joost Broeren via joost@xperior.nl. Er is geen deadline: Raad van Toekomst is doorlopend op zoek naar studenten met een frisse blik.